lördag 10 november 2012

Har tänkt på det här med drinkar! fatta hur mkt kalorier det är i en drink! kanske är tur att de är så satans dyra för de är ju svingoa :P de flesta i alla fall xD mina favoriter är cosmopilitan, redbullvodka, oech en med burn och bacardi razz, vet inte vad den heter!

hittade en artikel som listade de 10 fetaste drinkarna! herregud alltså!

Long Island Ice tea
Den här blandningen innehåller inte mindre än 780 kalorier, som en hel måltid. Det är mixen av olika sorters sprit och cola som packar in kalorierna. Be om att få en med cola light så blir du av med hälften av kalorierna.

Margarita
Tvåan på listan hamnar inte långt efter ettan med sina 740 kalorier. Du kan lika gärna äta en hel middag istället för att beställa den här drinken som innehåller mycket kolhydrater.

Pina Colada
En bomb av kolhydrater som i slutändan leder till 644 kalorier.

White russian
Den här drinken är lättare men alla mjölkdrinkar är ganska feta. Den här går på 425 kalorier och det är kombinationen socker och fett som tillsammans gör den ganska onyttigt.

Mai Tai
Den här exotiska drinken är populär tack vare sina smaker, men den innehåller hela 350 kalorier och 30 gram kolhydrater.

Champagne cocktail
Den här drinken blir mer och mer populär men det är rent socker som för varje tillbehör bara gör drinken fetare. Ett tips är att blanda med riktiga frukter för att undvika sockret från juicer och drinkmixer. Innehåller 250 kalorier.

Gin & tonic
Den här drinken känns smalare än vad den är. Innehåller 200 kalorier och de flesta gömmer sig i tonic-vattnet. Club soda är ett bättre val.

Mojito
Inte så fet med sina 160 kalorier men för den som räknar kan det bli mycket på en kväll. Den här drinken sötas med rent socker så det är inte så konstigt.

Cosmopolitan
Ganska få kalorier i den här klassikerna, bara 150. Men tar du fyra under en kväll så blir det en hel del. Här är det juicen som innehåller mest socker. Finns ofta i varianter utan socker som du kan be bartendern om.


Länk till artikeln!

Inga kommentarer: